Cu o experienta in domeniu de mai bine de 15 ani si mii de clienti care utilizeaza saltelele noastre, putem spune ca am reusit sa construim o afacere de succes. SC Corpexpert SRL a luat nastere la inceputul anilor 2000 si a ajuns la ora actuala un important producator si distribuitor de saltele si toppere de cea mai buna calitate, atat pe plan local cat si la nivel national.

O SCURTA PREZENTARE A COMPANIEI...

Primii nostri pasi i-am facut ca o firma mica, dar cu multe idei marete. Nu aveam prea multa experienta, dar anii au trecut si am invatat tot mai multe despre cum poti sa ai un somn odihnitor si implicit despre saltele.

In prezent am ajuns sa oferim publicului larg o gama variata de saltele, fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Printre modelele disponibile se numara: saltele ortopedice, saltele cu spuma poliurentana, toppere, saltele dual, toppere si multe altele.

La ora actuala putem produce oricare tip de saltele mentionate si prezentate pe site-ul nostru intr-un timp relativ scurt. Suntem reprezentati de o echipa de profesionisti care sunt 100% calificati sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase persoane atunci cand vine vorba de un somn odihnitor.

Echipa noastra de vanzari este bine instruita si indiferent de cerintele pe care le aveti, reprezentantii nostri va vor putea oferi intr-o maniera eleganta salteaua sau topper-ul de care aveti nevoie.

despre-top-saltele