Salteaua confort plus este un produs care se potriveste cu o multime de persoane care isi doresc un somn odihnitor. Are o duritate medie si este fabricata din spuma poliuretanica. Poate fi ideala atunci cand vine vorba de un somn odihnitor pentru persoanele care sunt mai slabe, au o constitutie osoasa mai mare sau chiar si pentru cei mici sau varstnici.

Multumita tehnologiei de fabricatie, salteaua de tip confort permite aerului sa circule fara nici un fel de probleme, astfel fiind prevenita posibilitatea de a face mucegai. Printre caracteristicile ei se numara si greutatea redusa, rezistenta si capcitatea de amortizare.

Mai jos vei putea vizualiza modelele de saltele confort disponibile in magazinul nostru impreuna cu cateva caracteristici ale acestora.

(saltele sunt disponibile la toate dimensiunile standard si de asemenea pot fi realizate la comanda si dimensiuni atipice)

Tipuri de saltele confort

Saltea Confort Plus

Salteaua confort plus este conceputa pentru a sustine greutatea si forma corpului si are scopul de a calma punctele care se afla sub presiune. Cu ajutorul acesteia iti vei putea in timpul somnului sa-ti mentii coloana vertebrala dreapta.

De asemenea, salteaua confort plus este fabricata din spuma poliuretana si are o duritate media, prin urmare este recomandata persoanelor care vor sa doarma pe o saltea care nu este prea ferma sau dura.

 

saltea-confort-plus
CE PARERE AU

Clientii nostri

”Am cumparat o saltea cu duritate medie, foarte buna pentru a tine spatele drept. Aceasta este confortabila si ideala pentru un somn odihnitor. Pentru cine vrea o saltea mai ferma o recomand cu cea mai mai mare incredere! .”

 

MIREL ALEXANDRU In cautarea unei saltele

”Salteaua cumparata de la Corpexpert a fost livrata extrem de repede. O recomand cu toata increderea!!! Imbunatateste calitatea somnului foarte mult! Merita toti banii! Nu se formeaza nici macar o groapa! Recomand aceasta firma cu incredere!"

 

DUMITRU STEFAN Fericit de achizitie