Majoritatea saltelelor de forteaza oarecum sa decizi daca vrei un model mai moale sau mai tare. Exceptie face salteaua dual. Aceasta este prevazuta cu doua parti diferite, una cu o duritate medie, iar cealalta cu o duritate ridicata. Astfel nu ve intampina nici un fel de problema, indiferent de cerintele pe care le ai atunci cand vine vorba de somnul tau.

Printre caracteristicile unei saltele dual se numara tehnologie cu doua tipuri de duritate (saltea 2 in 1) si arcuri durabile, de inalta calitate. Conform unor studii, salteaua dual este preferata de cele mai multe persoane care vor o saltea si nu sunt hotarati in privinta gradului de duritate a acesteia.

Mai jos vei putea vizualiza modelele de saltele dual disponibile in magazinul nostru impreuna cu cateva caracteristici ale acestora.

(saltele sunt disponibile la toate dimensiunile standard si de asemenea pot fi realizate la comanda si dimensiuni atipice)

Tipuri de saltele dual

Saltea Dual

Salteaua dual reprezinta un produs accesibil pentru toate buzunarele. Aceasta este prevazuta cu doua suprafete, una fiind de duritate media si cealalata ferma. De asemenea, odata ce achiztionezi o saltea dual vei beneficia si de sustinerea necesara din punct de vedere ortopedic.

Partea media ca si duritate ofera sansa ca im timp ce dormi sa ai o pozitie a corpului corecta si coloana dreapta, calmand astfel punctele care se afla sub presiune. Partea mai dura, sustine foarte bine greutatea si poate reduce considerabil durerile de spate.

 

saltea-dual
CE PARERE AU

Clientii nostri

”Am cumparat o saltea cu duritate medie, foarte buna pentru a tine spatele drept. Aceasta este confortabila si ideala pentru un somn odihnitor. Pentru cine vrea o saltea mai ferma o recomand cu cea mai mai mare incredere! .”

 

MIREL ALEXANDRU In cautarea unei saltele

”Salteaua cumparata de la Corpexpert a fost livrata extrem de repede. O recomand cu toata increderea!!! Imbunatateste calitatea somnului foarte mult! Merita toti banii! Nu se formeaza nici macar o groapa! Recomand aceasta firma cu incredere!"

 

DUMITRU STEFAN Fericit de achizitie