Saltelele fabricate cu spuma cu memorie sunt un produs mai mult decat ideal atunci cand vine vorba de un somn odihnitor. Conform unor studii facute de institutul Minnesota Sleep din Minneapolis S.U.A, s-a ajuns la concluzia ca saltele cu spuma cu memorie pot imbunatati considerabil calitatea somnului. De asemenea, multe dintre persoanele care au testat asemenea saltele au declarat lucruri pozitive despre acestea, printre care se numara: "Acum am un somn perfect", Cel mai bun somn pe care l-am avut vreodata" sau "Ador momentul de la sfarsitul zilei in care ma bag in pat".

Tinand cont de aceste pareri si de caracteristicile unei saltele memory, iti recomandam cu caldura sa incerci acest produs si vei vedea cum calitatea somnului ti se va imbunatati considerabil.

Mai jos vei putea vizualiza modelele de saltele memory disponibile in magazinul nostru impreuna cu cateva caracteristici ale acestora.

(saltele sunt disponibile la toate dimensiunile standard si de asemenea pot fi realizate la comanda si dimensiuni atipice)

Tipuri de saltele memory

Saltea Memory Basic

Salteaua memory este un produs ferm, fabricata din materiale benefice atunci cand vine vorba de dorinta de a avea un somn odihnitor. Aceasta are in compozitie atat spuma poliurentana cat si spuma cu memorie, care se modeleaza dupa corpul tau.

Un alt factor important este ca spuma de memorie revine la forma initiala dupca ce te ridici din pat. Salteaua memory basic este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni.

 

saltea-memory-basic
saltea-memory-aloe-vera

Saltea Memory Aloe Vera

Vechii egipteni au numit Aloe Vera acum aproximativ 6000 de ani "planta imortalitatii". In zilele noastre folosim Aloe Vera la fabricarea saltelelor. Astfel te putem asigura ca pe langa un somn odihnitor, acesta va fi si revigorant.

Introducand Aloe Vera in saltele, am reusit sa fabricam o saltea cu proprietati pozitive asupra sanatatii si a calitatii aerului respirant in timpul somnului. Iti recomandam cu incredere saltele memory cu aloe vera.

 

Saltea Memory Silver

Ce frumos ar fi daca toate lucrurile din viata noastra ar fi acoperite cu argint nu-i asa? Acum te poti bucura de o gama de saltele memory care sunt invelite intr-un material care are in compozitie fibre de argint.

Argintul reprezinta cel mai vechi antibiotic natural, iar impreuna cu materialele din care este fabricata salteaua ofera un somn mai mult decat odihnitor.

Comanda acum gama de lux de saltele memory silver si-ti vei asigura odihna de care corpul tau are nevoie.

 

saltea-memory-silver
saltea-memory-bamboo

Saltea Memory Bamboo

Combinatia dintre spuma cu memorie si bambus este mai mult decat ideala atunci cand vine vorba de un somn odihnitor cu proprietati terapeutice. Bambusul ajuta la vindecarea problemelor de respiratie si de asemenea amelioreaza senzatia de alergie.

Prin urmare daca esti in cautarea unei saltele de calitate superioara iti recomandam cu caldura sa incerci saltelele memory bamboo deoarece iti pot oferi tot ceea ce ai nevoie atunci cand vine vorba de un somn odihnitor.

 

CE PARERE AU

Clientii nostri

”Am cumparat o saltea cu duritate medie, foarte buna pentru a tine spatele drept. Aceasta este confortabila si ideala pentru un somn odihnitor. Pentru cine vrea o saltea mai ferma o recomand cu cea mai mai mare incredere! .”

 

MIREL ALEXANDRU In cautarea unei saltele

”Salteaua cumparata de la Corpexpert a fost livrata extrem de repede. O recomand cu toata increderea!!! Imbunatateste calitatea somnului foarte mult! Merita toti banii! Nu se formeaza nici macar o groapa! Recomand aceasta firma cu incredere!"

 

DUMITRU STEFAN Fericit de achizitie