Produsele din categoria saltele ortopedice sunt fabricate cu o tehnologie destinata sa amelioreze problemele de spate, incheieturi si care le are restul corpului per ansamblu. Dupa cum sugereaza numele, o saltea ortopedica este creata conform studiului medical in ortopedie care se ocupa cu disfunctionalitati ale articulatiilor.

Prin urmare, a fost creata o saltea menita sa ajute la corectarea acestor probleme.In concluzie, daca ai dureri in zonele mentionate mai sus dimineata cand te trezesti, o saltea ortopedica de poate ajuta mai mult decat te astepti.

Mai jos vei putea vizualiza modelele de saltele ortopedice disponibile in magazinul nostru impreuna cu cateva caracteristici ale acestora.

(saltele sunt disponibile la toate dimensiunile standard si de asemenea pot fi realizate la comanda si dimensiuni atipice)

Tipuri de saltele ortopedice

Saltea Ortopedica Strong

Salteaua ortopedica strong este un produs recomandat in general de cadrele medicale persoanelor care au problem cu spatele. Este o saltea tare, ferma si care poate facilita un somn cat se poate de odihnitor.

Arcurile folosite la fabricarea unei saltele ortopedice sunt realizate tinand cont de ultimele standarde din domeniu, permitand astfel persoanelor cu probleme de articulatii sau spate sa-si corecteze aceste pozitii si ulterior sa-si amelioreze durerile.

Comanda acum saltele orteopedice strong de cea mai buna calitate.

 

saltea-ortopedica-strong
saltea-ortopedica-silver

Saltea Ortopedica Silver

Salteaua ortopedica silver este un produs premium, care combina mai multe calitati. Iti ofera atat posibilitatea de a-ti corecta problemele de spate sau incheieituri cat si un somn sanatos multumita firelor de argint pe care le contine.

Argintul reprezinta cel mai vechi antibiotic natural, iar impreuna cu proprietatile ortopedice pe care salteaua le ofera, vei putea beneficia de un somn odihnitor cu caracteristici de imbunatatire a problemelor de sanantate.

 

CE PARERE AU

Clientii nostri

”Am cumparat o saltea cu duritate medie, foarte buna pentru a tine spatele drept. Aceasta este confortabila si ideala pentru un somn odihnitor. Pentru cine vrea o saltea mai ferma o recomand cu cea mai mai mare incredere! .”

 

MIREL ALEXANDRU In cautarea unei saltele

”Salteaua cumparata de la Corpexpert a fost livrata extrem de repede. O recomand cu toata increderea!!! Imbunatateste calitatea somnului foarte mult! Merita toti banii! Nu se formeaza nici macar o groapa! Recomand aceasta firma cu incredere!"

 

DUMITRU STEFAN Fericit de achizitie