Produsele din categoria topper va ofera posibilitatea de a adauga un strat peste saltea cu scopul de a prelungi durata de viata a acesteia si bineinteles de a spori confortul tau din timpul somnului. ca si regula de baza trebuie sa intelegi ca un topper poate transforma o saltea buna intr-una perfecta.

Pe scurt, un topper de calitate poate sa-ti ofere somnul ideal fara a mai fi nevoie sa achiztionezi o noua saltea. Astfel durata de viata a saltelei tale va fi marita considerabil, pastrandu-si astfel aerul de nou o perioada mult mai lunga de timp.

Mai jos vei putea vizualiza modelele de toppere cu memorie disponibile in magazinul nostru impreuna cu cateva caracteristici ale acestora.

(topperele sunt disponibile la toate dimensiunile standard si de asemenea pot fi realizate la comanda si dimensiuni atipice)

Tipuri de topper memory

Topper clasic cu memorie

Topper-ul standard este prevazut cu spuma de memorie, retinand astfel pozitia ta din timpul somnului. Acesta poate fi un upgrade bine venit asupra oricarui tip de saltea.

De asemenea acesta poate fi asezat si pe alte canapele sau suprafete la care doresti sa le sporesti confortul. Tinand cont ca este destul de greu sa cureti o saltea veche, cu un topper veu putea evita acest lucru si prin urmare nu vei am respira praful acumulat in saltea.

 

topper-memory-clasic
topper-memory-aloe-vera

Topper Aloe Vera cu memorie

Vechii egipteni au numit Aloe Vera ca fiind drept "planta imortalitatii". In prezent folosim extractul din Aloe Vera si la fabricarea produsellor din categoria topper memory. Astfel vei putea transforma un somn odihnitor intr-unul mai mult decat revigorant.

Pe langa propietatile benefici organismului, topper-ul cu memorie si aloe vera iti ofera o varianta optima pentru a ajunge sa ai un somn de calitate. Alegand un asemenea produs vei putea sa-ti transformi salteaua intr-un sezut extrem de confortabil.

 

CE PARERE AU

Clientii nostri

”Am cumparat o saltea cu duritate medie, foarte buna pentru a tine spatele drept. Aceasta este confortabila si ideala pentru un somn odihnitor. Pentru cine vrea o saltea mai ferma o recomand cu cea mai mai mare incredere! .”

 

MIREL ALEXANDRU In cautarea unei saltele

”Salteaua cumparata de la Corpexpert a fost livrata extrem de repede. O recomand cu toata increderea!!! Imbunatateste calitatea somnului foarte mult! Merita toti banii! Nu se formeaza nici macar o groapa! Recomand aceasta firma cu incredere!"

 

DUMITRU STEFAN Fericit de achizitie